Over EV Company

EV Company is ontstaan vanuit de overtuiging dat elektrische auto’s een essentiële bijdragen leveren aan de transitie naar het verduurzamen van mobiliteit. Vanuit onze passie voor elektrisch rijden, leveren wij innovatieve laadproducten die bijdragen aan deze transitie.

  • breed assortiment kwaliteits merken
  • totaal oplossing voor thuis, op kantoor en bij publieke laadpalen
  • snel en deskundig advies op maat

EV Company Ecomobiel

ICU charging solutions    EV Company is een officieel erkend ICU Dealer ICU laadoplossingen

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. EV Company Logo Ecabo erkend leerbedrijfis door de ECABO officieel gecertificeerd als leerbedrijf. Zo dragen we niet alleen bij aan de ontwikkeling van duurzame mobiliteit, maar bieden we, als erkend leerbedrijf, ook de kans aan jonge talenten om zich te ontwikkelen binnen een jonge dynamische omgeving.

Onafhankelijk advies

Er rijden al meer dan 100.000 elektrische auto’s op de Nederlandse wegen en deze groei zet zich de komende jaren voort. Vanaf 2017 is de bijtelling van 4% enkel nog van toepassing op volledig elektrische auto’s. Om deze auto’s van stroom te voorzien worden er steeds meer slimme producten ontwikkeld. Maar wat is daarin de beste keuze voor uw elektrische auto? Wij helpen u met deze keuze, zodat u overal zorgeloos kunt opladen. In ons brede assortiment vindt u laadoplossingen van verschillende producenten. Wij geven onafhankelijk advies over het implementeren van elektrische auto’s in uw organisatie, haar strategie en de autoregeling. Tevens bieden wij een totaal oplossing met ons brede assortiment aan laadproducten.

Volledige ontzorging

Kantoorgebouw EV CompanyEV Company is gespecialiseert in het leveren van complete laadoplossingen. Samen met gecertificeerde monteurs zorgen we dat de laadoplossing op de door u gewenste locatie wordt geïnstalleerd.

Innovatief

Vanuit heel Europa introduceren wij de nieuwste innovaties op laadgebied. Zo maken we de nieuwste ontwikkelingen in laden voor iedereen toegankelijk. EV Company vertegenwoordigt het Zweedse Charge Amps en  EASYCHARG.me, een Duitse onderneming. Beiden staan garant voor innovatieve laadoplossingen, zoals de HALO van Charge Amps en de LEVIAMP van EASYCHARGE.me.

 Contactgegevens EV Company

EV Company B.V.
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
KvK nummer: 60677872
BTW nummer: NL854011791B01
Mail: info@evcompany.eu
Tel:   +31(0) 20 261 4634
Telefonisch bereikbaar:
ma – zat van 08.00 – 18.00 uur